Inspectie en Keuringen

> Elektrische installaties

Sinds 1998 dienen elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen te worden gekeurd. U kent het wel. De NEN 3140 keuringen. Wij kunnen deze voor u verzorgen, maar u ook opleiden als keurmeester hiervoor. Vraag vrijblijvend meer informatie bij ons aan.

> Ladders en trappen

Weleens gewiebeld op uw ladder of trap? U weet dat werken op hoogte gevaar met zich meebrengt. Veiligheid en stevigheid is van belang. Hoe stevig is uw ladder of trap? Voldoet deze aan de eisen? Voorkom een val door een gebrek. Wij checken u ladder en/of trap voor een redelijke prijs!

> Aluminium steigers

Werken met deugdelijk steigermateriaal. Veilig en plezierig. Inspectie, onderhoud of soms vervanging is nodig. Ycoon kent de bouwwereld vanuit de praktijk en weet als veiligheidskundige waaraan uw steiger moet voldoen. Laat u ontzorgen en weet dat uw steiger aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet! Bel Ycoon voor een vrijblijvende offerte op maat!

> EHBO/BHV koffers

Even snel een pleister pakken? Nee, he. Op! Kent u dit? Om narigheden te voorkomen is het verstandig uw EHBO/ BHV-koffer op orde te hebben. Wij checken dit regelmatig voor u. Is hij helemaal leeg? Geen probleem, wij vullen uw voorraad aan. Ook voor een nieuwe kunt u bij ons terecht.

> Brandblussers

Brandpreventie is belangrijk. Daarom dienen brandblusmiddelen goed te zijn en te voldoen als dit nodig is. Elk bedrijf is aansprakelijk hierop en is wettelijk verplicht zijn brandpreventie op orde te hebben. Verzekeraars eisen daarin ook hun aandeel. Onze ervaring als vrijwillige brandweerman is voor u een extra pré Wij kunnen u helpen middels advies, periodieke inspecties, onderhoud enzovoorts. Meer weten? Bel gerust.