Skip to content

Over Ycoon

Kennismaken

Waarom Ycoon?

Ycoon zorgt voor een veiligere werkomgeving, voor minder ongevallen, betere kwaliteit en hogere efficiëntie en minder gebruik van grondstoffen en energie.
Hoe wij dat doen? Door u en uw medewerkers goed te adviseren en te begeleiden bij vraagstukken over veiligheid, kwaliteit en milieu.

01. Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

02. Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

03. Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

04. No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!