Skip to content

KAM coördinator

KAM coördinator

Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu zijn de verantwoordelijkheid van de KAM-coördinator. Hij is verantwoordelijk voor het volledige KAM-coördinator, van de voorbereidingen en de implementatie tot het beheersen en het verbeteren van het KAM-systeem. Het KAM-systeem is een middel om te voldoen aan de wet- en regelgeving, maar het zorgt eveneens voor het voldoen aan de kwaliteitseisen van de organisatie en haar stakeholders.

Inhoud

De cursus biedt kennis en inzicht op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. De cursist wordt getraind in het voorbereiden, opzetten, implementeren, beheersen en verbeteren van een integraal KAM-zorgsysteem. De volgende onderdelen komen aan bod:
● Wet- en regelgeving;
● Risico-inventarisatie en –evaluatie;
● Kwaliteitsbeleid en klanttevredenheid;
● Communicatieve vaardigheden;
● Het opzetten en onderhouden van zorgsystemen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en arbeidsomstandigheden (ISO 45001);
● Het auditproces en auditmanagement.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus beschikt de cursist over voldoende kennis en vaardigheden om een integraal KAM-systeem voor te bereiden en te implementeren. Als KAM-coördinator kan de cursist het systeem beheersen en verbeteren en functioneren als volwaardig KAM-coördinator.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

5 lesdagen

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat KAM-coördinator, welke een onbeperkte geldigheid heeft.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 2.150,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  5 dagen

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 2.150,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Interesse?

   Deelname op aanvraag. Vul onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken.