VCA

> VCA

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Opdrachtgevers van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid eisen steeds vaker het bezit van het waardevolle certificaat Veiligheid Checklist Aannemers (VCA). Het certificaat VCA maakt duidelijk dat het betreffende bedrijf veilig en verantwoord de werkzaamheden zal uitvoeren en alles in het werk zal stellen om de kans op materiële schade en ongevallen te minimaliseren. Bedrijven die in het bezit van het waardevolle certificaat willen komen, moeten aan strenge eisen voldoen. Alle operationele medewerkers dienen in het bezit van het diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA) te zijn om als bedrijf voor certificering in aanmerking te kunnen komen. Alle leidinggevenden dienen in het bezit van het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL) te zijn.

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!