Skip to content

VCU VIL incl. examen

VCU VIL incl. examen

Het veilig en verantwoord uitvoeren van werkzaamheden begint met kennis. Speciaal voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen de uitzend- en detacheringsbranche is de cursus VCA Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden (VIL) ontwikkeld.

Inhoud

Het is de taak van de intercedent/leidinggevende om uitzendkrachten hun werk op een veilige en verantwoorde wijze uit te laten voeren. VCA VIL vertoont sterke overeenkomsten met VCA VOL. Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden is echter specifiek gericht op intercedenten en leidinggevenden. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Arbowet, verplichtingen en aansprakelijkheid;
● Risico’s en preventie;
● Gevaarlijke stoffen;
● Brand- en explosiegevaar;
● Machines, gereedschap en elektriciteit;
● Werken op hoogte;
● Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM);
● Werkvergunningen en besloten ruimten.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus VCA VIL beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn van uitzendkrachten te zorgen.

Werkvorm

Theorie + examenvoorbereiding

Cursusduur

2 lesdagen

Examinering en certificering

De cursus VCA VIL wordt afgesloten met verschillende theorie-examens. Als de cursist deze examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden (VCA VIL). Het certificaat Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden is 10 jaar geldig.

Kosten

De kosten voor de cursus VCA VIL bedragen € 285,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.
* Alleen bij dagcursussen

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€285,00 excl. BTW
  LocatieTraining locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.