Skip to content

VCA Basis incl. examen

VCA Basis incl. examen

Het veilig en verantwoord uitvoeren van werkzaamheden begint met kennis. Operationeel medewerkers in de industrie en bouwnijverheid en hun directe leidinggevenden leren in de cursus VCA basisveiligheid te zorgen voor optimale veiligheid.

Inhoud

Operationeel medewerkers dienen veilig en verantwoord om te kunnen gaan met risicovolle omstandigheden. Het zorgen voor een optimale veiligheid en het waarborgen van gezondheid en welzijn staan in de cursus VCA basisveiligheid dan ook centraal. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Arbowet, verplichtingen en aansprakelijkheid;
● Risico’s en preventie;
● Gevaarlijke stoffen;
● Brand- en explosiegevaar;
● Machines, gereedschap en elektriciteit;
● Werken op hoogte;
● Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM);
● Werkvergunningen en besloten ruimten.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus VCA basisveiligheid beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn te zorgen.

Werkvorm

Theorie + examenvoorbereiding

Cursusduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus VCA basisveiligheid wordt afgesloten met verschillende theorie-examens. Als de cursist deze examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat VCA basisveiligheid. Het certificaat VCA basisveiligheid is 10 jaar geldig.

Kosten

De kosten voor de cursus VCA basisveiligheid bedragen € 245,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 245,00 excl. BTW
  LocatieTraining locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.