Skip to content

Veilig werken met een verreiker

Veilig werken met een verreiker

Verreikers worden gebruikt als transport- en hijsmiddel om zware lasten te verplaatsen. Verschillen soorten verreikers maken het mogelijk om op verschillende locaties en soorten ondergrond een verreiker te gebruiken. Werkgevers zijn wettelijk verplicht de werknemers van de nodige instructie te voorzien. Aan deze verplichting wordt met de cursus Veilig werken met een verreiker voldaan.

Inhoud

Veilig en verantwoord werken met een verreiker vraagt om kennis en vaardigheden. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:

Theorie:
● Wet- en regelgeving;
● Veiligheids- en technische aspecten;
● Voertuigtechniek;
● Lastgrafiek en belasting verreiker;
● Verkeersregels.

Praktijk:
● Basisvaardigheden bediening;
● Lastgrafiek en belasting verreiker;
● Dagelijks onderhoud;
● Controle en inspectie.

Leerdoel

Aan het einde van de opleiding beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om de werkzaamheden veilig en verantwoord uit te kunnen voeren. De cursist is in staat dagelijks onderhoud, controle en inspectie uit te voeren.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Als de cursist beide examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Veilig werken met een verreiker. Het certificaat Veilig werken met een verreiker is 5 jaar geldig.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 185,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 185,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.