Skip to content

Werken met werkvergunningen

Werken met werkvergunningen

Werkvergunningen dienen om de veiligheid te waarborgen. De cursus Werken met werkvergunningen is voor werknemers die betrokken zijn in het proces van het aanvragen, verstrekken, houden en handhaven van vergunningen.

Inhoud

Als aanvulling op de noodzakelijke theorie, worden diverse praktische opdrachten uitgevoerd. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Wet- en regelgeving;
● De werkvergunning binnen de Arbowet;
● Taak-risico-analyse;
● Soorten werkvergunningen;
● Geldigheidsduur en bewaarplicht.

Leerdoel

Aan het einde van de opleiding beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om met werkvergunningen te werken zodat het beoogde veiligheidsniveau wordt behaald.

Werkvorm

Theorie + praktische opdrachten

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Werken met werkvergunningen. 

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 175,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 175,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.