Skip to content

Hygiënisch werken bij waterdistributie

Hygiënisch werken bij waterdistributie

Het volgen van de cursus Hygiënisch werken bij waterdistributie is verplicht voor alle medewerkers die met waterdistributie te maken krijgen in hun werkzaamheden. Het uitvoeren van de werkzaamheden dient volgens de werkwijzen van Hygiënisch werken bij waterdistributie plaats te vinden.

Inhoud

Het bewustzijn van de noodzaak om volgens de richtlijnen van Hygiënisch werken bij waterdistributie te werken vormt een belangrijke eerste stap. Het correct kunnen uitvoeren van de verschillende werkwijzen en handelingen om besmetting te voorkomen is een belangrijk onderdeel van de cursus. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:

● Wet- en regelgeving;
● Hygiënisch werken aan leidingsystemen en bronnen van besmetting;
● Persoonlijke hygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen;
● Testen en desinfecteren van verschillende gereedschappen en leidingen;
● Hygiënisch aanleggen, vervangen en repareren van leidingen;
● Maatregelen in geval van calamiteiten en storingen.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om op veilige, verantwoorde en hygiënische wijze werkzaamheden rondom waterdistributie te verrichten.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 dagdeel

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Als de cursist beide examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Hygiënisch werken bij waterdistributie. Het certificaat Hygiënisch werken bij waterdistributie is 3 jaar geldig.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 165,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen en certificaat zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 165,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.