Skip to content

Normkennis ISO 9001:2015

Normkennis ISO 9001:2015

Wereldwijd wordt de ISO 9001 gebruikt als het procesmodel voor kwaliteitsmanagement. Organisaties kunnen met de ISO 9001 aantonen dat ze in staat zijn op consistente wijze producten te leveren die voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel de klant als de wet.

Inhoud

Het opzetten van een kwaliteitssysteem als managementsysteem met behulp van de ISO 9001 vormt de basis van deze praktische cursus. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● ISO 9001 inhoud en interpretatie;
● Het vertalen van de ISO 9001 naar de praktijk;
● Kwaliteitsbeleid en –doelstellingen;
● Kwaliteitsbeheersing;
● Procesmatig inzicht;
● Risicoanalyse.

Leerdoel

Aan het einde van de opleiding beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om de ISO 9001 direct op het kwaliteitsmanagementsysteem (dat binnen de eigen organisatie wordt gehanteerd) te kunnen toepassen.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Normkennis ISO 9001.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 485,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 485,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.