Skip to content

Management opleiding normkennis ISO 14001:2015

Management opleiding normkennis ISO 14001:2015

Wereldwijd wordt de ISO 14001 toegepast voor het opzetten van milieumanagementsystemen. Het milieumanagementsysteem richt zich op het beheersen en verbeteren van de prestaties op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Inhoud

Het milieumanagementsysteem maakt onderdeel uit van het managementsysteem, waardoor structureel aandacht wordt besteed aan het milieu. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● ISO 14001 inhoud en interpretatie;
● Het vertalen van de ISO 14001 naar de praktijk;
● Milieubeleid en –doelstellingen;
● Vergunningen;
● Risicoanalyse.

Leerdoel

Aan het einde van de opleiding beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om de ISO 14001 in de praktijk toe te passen en milieumanagement onderdeel te maken van de bedrijfsvoering.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Normkennis ISO 14001.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 485,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen 

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 485,00 excl. BTW
  LocatieTrainings locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.