Lead auditor ISO 9001:2015

ISO 9001 is een internationale norm en hét procesmodel voor kwaliteitsmanagement. Organisaties kunnen met de ISO 9001 aantonen dat ze in staat zijn op consistente wijze producten te leveren die voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel de klant als de wet.

Inhoud

Het begrijpen en interpreteren van de principes en richtlijnen van de ISO 9001 vormt de basis voor deze praktische cursus. Het managen van het gehele proces behoort tot de taken van de lead auditor en dat vraagt om brede kennis van het onderwerp. Zowel de theorie als de praktijk komen dan ook uitgebreid aan bod. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Wet- en regelgeving;
● Interpretatie ISO 9001 en vertaling van de norm naar de praktijk;
● Kwaliteitsbeleid en –beheersing;
● Procesmatig inzicht;
● Risicomanagement en risicoanalyse;
● Communicatieve vaardigheden;
● Het auditproces en auditmanagement.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om de werkzaamheden als lead auditor uit te kunnen voeren. De cursist is in staat het kwaliteitsmanagementsysteem te optimaliseren en kan de inzichten van de ISO 9001 in de praktijk toepassen op het kwaliteitsmanagementsysteem. Als lead auditor kan de cursist een audit managen.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

5 lesdagen

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Bij positief afleggen ontvangt de cursist het certificaat Lead auditor ISO 9001.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 1.865,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.
Voor in company cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Aanmelden

    Aanmeldformulier

    Uw naam

    Uw e-mail

    Voorkeursdatum

    Uw bericht