Intern Transport

> Intern Transport

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Jaarlijks vinden er honderden kleine of grotere ongelukken plaats. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat hoekje wordt ook regelmatig door mobiele transportmiddelen veroorzaakt. Veiligheidsbewustzijn is daarom nodig bij de bestuurder en zijn omgeving. Het vermindert ongevallen en zorgt voor minder (persoonlijke) schade. Wij verzorgen intern of extern opleidingen, waarin we u leren mobiel transporteren veilig uit te voeren. Staat de uw opleiding er niet bij, bel gerust. Wij denken met u mee voor een oplossing.

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!