EVC traject

> EVC traject

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Dit traject staat voor: ‘Erkenning van Verworven Competenties’
Kortom: datgene wat iemand privé, op school en op het werk heeft geleerd. Deze opgedane kennis en kunde kunnen wij voor u verzilveren door certificering. U toont daarmee aan, dat u op deskundige wijze bent geïnstrueerd of opgeleid. Daardoor in het bezit bent van de vereiste en benodigde competentie(s). Schrijf u in en wij zorgen voor een mooi resultaat!

> Trainingen

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!