CCV chauffeursnascholing code 95

> CCV chauffeursnascholing code 95

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Code 95 is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit Nederland. Het is een aanduiding, die u kunt terugvinden achter de voertuigcategorie op het rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D (E). Door deze code laat u zien dat u voldoet aan ‘de Richtlijn vakbekwaamheid’  en geeft u blijk van kwalitatief handelen. Om deze vakbekwaamheid te behouden dient u vóór 10 september 2016  totaal 35 uur nascholing te volgen.   Hiervan dienen minimaal 7 uren praktisch ingevuld te worden. Binnen Ycoon bieden wij een gevarieerd pakket aan ‘Code 95 – opleidingen’ aan.

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!