Skip to content

Herhaling Bedrijfshulpverlening

Herhaling Bedrijfshulpverlening

Conform de Arbowet dienen bedrijfshulpverleners hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Speciaal voor bedrijfshulpverleners die beschikken over een certificaat van niet ouder dan 12 maanden is de cursus Bedrijfshulpverlening – herhaling ontwikkeld.

Inhoud
Alle onderwerpen van de cursus bedrijfshulpverlening – basis komen in deze cursus opnieuw aan bod in verkorte vorm en de verschillende vaardigheden worden opnieuw getraind.

Leerdoel
Aan het einde van de cursus bedrijfshulpverlening – herhaling zijn de kennis en vaardigheden van de bedrijfshulpverlener weer helemaal up-to-date.

Werkvorm
Theorie + praktijk

Opleidingsduur
1 lesdag

Examinering en certificering
Gedurende deze lesdag zal de docent de verschillende praktijkverrichtingen beoordelen. Aanvullend zal een theorie-examen worden afgenomen. Als de cursist beide examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het herhalingscertificaat bedrijfshulpverlening. Het herhalingscertificaat bedrijfshulpverlening is 1 jaar geldig.

Wijze van aanbieden
De cursus wordt gegeven op een locatie van Ycoon B.V.  Wij bieden de cursus eveneens incompany aan.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 175,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.
* Alleen bij dagcursussen

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij een offerte op maat aanbieden. Vul onderstaand formulier in.

  1 dag

  Certificaat inclusief

  Tijd09:00 – 17:00
  Kosten€ 175,00 excl. BTW
  LocatieTraining locatie Ycoon

  Inschrijven

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.