Herhaling Bedrijfshulpverlening

Herhaling BHV

Conform de Arbowet dienen bedrijfshulpverleners hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Speciaal voor bedrijfshulpverleners die beschikken over een certificaat van niet ouder dan 12 maanden is de cursus Bedrijfshulpverlening – herhaling ontwikkeld.

Inhoud
Alle onderwerpen van de cursus bedrijfshulpverlening – basis komen in deze cursus opnieuw aan bod in verkorte vorm en de verschillende vaardigheden worden opnieuw getraind.

Leerdoel
Aan het einde van de cursus bedrijfshulpverlening – herhaling zijn de kennis en vaardigheden van de bedrijfshulpverlener weer helemaal up-to-date.

Werkvorm
Theorie + praktijk

Opleidingsduur
1 lesdag

Examinering en certificering
Gedurende deze lesdag zal de docent de verschillende praktijkverrichtingen beoordelen. Aanvullend zal een theorie-examen worden afgenomen. Als de cursist beide examens met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het herhalingscertificaat bedrijfshulpverlening. Het herhalingscertificaat bedrijfshulpverlening is 1 jaar geldig.

Wijze van aanbieden
De cursus wordt gegeven in het opleidingscentrum van Ycoon B.V. in Lekkerkerk. Ycoon B.V. biedt de cursus eveneens incompany aan.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 165,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.

Voor incompany cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.
* Alleen bij dagcursussen

Aanmelden

    Aanmeldformulier

    Uw naam

    Uw e-mail

    Voorkeursdatum

    Uw bericht