Bedrijfshulpverlening

> Bedrijfshulpverlening

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Werkgevers zijn vanuit de Arbowet verplicht voor bedrijfshulpverlening te zorgen. Het aantal BHV-ers dat aanwezig dient te zijn is niet exact geregeld in de wet. Het aantal bedrijfshulpverleners en de organisatie van de BHV worden in de praktijk dan ook gebaseerd op de uitkomst van de risico-inventarisatie en -evaluatie. Aanwezigheid van minimaal 1 bedrijfshulpverlener is altijd verplicht, dus is het zaak eveneens rekening te houden met zaken zoals ploegendiensten, vakanties en ziekte.

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!