Veilig werken in besloten ruimte

Het werken in besloten ruimten vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Het verkrijgen van inzicht in de potentiële risico’s en het minimaliseren van deze risico’s vormen de basis van deze cursus.

Inhoud

Veilig werken in besloten ruimten is ontwikkeld voor werknemers die hun werkzaamheden in besloten ruimten verrichten. Het alert zijn op de veranderlijke omstandigheden in besloten ruimten vormt een belangrijke eerste stap op weg naar een veilige werkomgeving. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Wet- en regelgeving;
● Toepassing werkvergunningen;
● Verkrijgen van inzicht in de veranderlijke omstandigheden;
● Preventie- en beheersmaatregelen;
● Noodprocedures en reddingsmethoden;
● Taken en verantwoordelijkheden mangatwacht;
● Werken met meetapparatuur.

Leerdoel

Aan het einde van de opleiding beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om veilig en verantwoord in besloten ruimten te werken.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat Veilig werken in besloten ruimte. Het certificaat Veilig werken in besloten ruimte is 5 jaar geldig.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 215,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.
Voor in company cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Aanmelden

    Aanmeldformulier

    Uw naam

    Uw e-mail

    Voorkeursdatum

    Uw bericht