HACCP

Inhoud

Het volledige productieproces wordt met behulp van HACCP doorlopen en geanalyseerd op mogelijke gevaren voor de veiligheid van het voedsel. Hieronder een kleine greep uit de onderwerpen die in de cursus aan bod zullen komen:
● Het belang van hygiëne;
● Persoonlijke hygiëne;
● Schoonmaken, afval en ongedierte;
● Temperatuurbeheersing;
● Het inrichten van bedrijfsruimten;
● Inkoop, opslag en houdbaarheid.

Leerdoel

Aan het einde van de cursus beschikt de cursist over de benodigde kennis en vaardigheden om het gehele productieproces op mogelijke risico’s en gevaren voor de voedselveiligheid te kunnen beoordelen. De cursist kan anticiperen op deze risico’s en is zich bewust van de invloed van het eigen handelen op de veiligheid en is bekend met de basisprincipes van hygiënisch werken.

Werkvorm

Theorie + praktijk

Opleidingsduur

1 lesdag

Examinering en certificering

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. Als de cursist het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt deze het certificaat HACCP.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 245,- excl. BTW. Alle benodigde (les)materialen, examen, certificaat en pasje zijn inbegrepen in deze prijs. Ycoon B.V. verzorgt eveneens de lunch* voor cursisten.
Voor in company cursussen en voor groepen vanaf 6 personen is de prijs op aanvraag.

* Alleen bij dagcursussen.

Aanmelden

    Aanmeldformulier

    Uw naam

    Uw e-mail

    Voorkeursdatum

    Uw bericht