Arbeidsveiligheid

> Arbeidsveiligheid

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Veiligheid in arbeid is belangrijk. In uw bedrijf of op de plek waar de werkzaamheden plaats vinden. Het verkleint de risico’s en verhoogt het welbevinden. Daarnaast is het een wettelijke verplichting van werkgever en werknemer om hieraan te werken. Kortom: ‘een gedeelde verantwoordelijkheid!’

Daarom loont investeren hierin. Hoe doet u dat? Het antwoord is niet samen te vatten en uit te voeren in een paar zinnen. Daar heeft u kennis en kunde voor nodig. Ycoon wil daar uw partner in zijn en boogt op jarenlange kennis en ervaring. Neem gerust contact met ons op!

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!