Vakopleidingen

> Vakopleidingen

Alles wat u nodig heeft omtrent bedrijfsveiligheid!

Goed installeren, inspecteren en onderhouden van materiaal is een kunst. Deze kunst vraagt kennis en ervaring. Dit moet voldoende zijn om risico’s te verminderen en ongevallen te voorkomen. Wij bieden u de VOP-cursussen aan. VOP staat voor Voldoende Onderricht Persoon. Na deze cursussen heeft u de basis in huis om veilig aan de slag te gaan met bijv. gas, elektro, brandblusmateriaal en onderhoud aan machines. Welkom bij Ycoon!

Komende opleidingen

Kwaliteit

Het staat of valt met kwaliteit. Daarmee onderscheiden wij ons van onze concullega’s. Wij gaan niet voor de snelle winst, maar onderscheiden ons als een gedegen kwaliteitsorganisatie.

Vakmanschap

Geen commerciële organisatie, geen snelle nieuwkomers in de markt maar gedegen vakmanschap. Tientallen jaren ervaring en altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Dat maakt het verschil.

Gedrevenheid

Gedrevenheid, dat typeert onze werkwijze. De klantbehoefte vervullen en als het kan de verwachtingen overtreffen. Dat maakt dat we een klantengroep hebben waar we al jaren mee samenwerken.

No-Nonsense

De combinatie van kwaliteit, vakmanschap en gedrevenheid maakt dat we een no-nonsense organisatie zijn. Wij vinden het heel normal om klantgericht te werken en service te verlenen!